LIFESTYLE

5 leuke kerstcadeau ideeën voor de vrouw

Wat kun je dit jaar aan je geliefde voor kerst geven?

Loop jij hier ook elk jaar weer tegen aan? Je weet niet wat je je dierbare dit jaar weer voor kerst zal geven.
Ja ! Het is iets lastigs om ieder jaar weer een nieuw, leuk en origineel idee te bedenken.
Maar met deze 5 tips is het zeker makkelijker te bedenken….

Nou moet ik toegeven dat ik niet een persoon ben die daar moeilijk mee is. Ik waardeer altijd elk cadeautje dat ik krijg en ben daar ook altijd heel dankbaar voor. Het idee dat iemand aan je denkt en speciaal voor jou iets leuks uitkiest is toch al heel mooi. Maar goed, ik begrijp ook dat het soms wel heel moeilijk kan zijn om iets uit te kiezen, want ja, luchtjes heeft ze er al honderd van, bloemen zijn niet echt geschikt voor kerst en ja lingerie…welke maat heeft ze in hemelsnaam?! 

Okay geen paniek! Ik help je met een paar cadeautips die erg leuk zijn om te geven met kerst en ook zeker om te krijgen!

#1. Rituals; The Ritual of Yalda
Wat sowieso altijd een goed idee is zijn de producten van Rituals. Inprincipe kan ik je alles aanbevelen van het merk, want ik vind het echt een mooi en heerlijk merk. Maar de lijn die erg lekker voor de kerstdagen is is The Ritual of Yalda. Dit is een tijdelijke lijn. Zelf heb ik bijvoorbeeld de body cream hiervan en het maakt je huid super zacht en de geur is onweerstaanbaar.
De massagekaars is ook een erg leuk idee om te geven. Kan je zelf ook nog een beetje verwend worden ;).

The Ritual of Yalda is geïnspireerd op de aloude Perzische wijsheid. Het geeft je warmte, licht en welzijn in het koude seizoen. Het ritueel wekt, met granaatappel en watermeloen, een boost van energie op waarmee jij je winterdip te boven komt. Verwen jezelf met deze collectie en mogen al je wensen uitkomen.

#2. Een horloge
Een horloge is altijd een goed idee. Waarom? Omdat je bij elke outfit wel een andere horloge kan combineren. Als je je vriendin goed kent dan kun je vast zelf wel een beetje uitpuzzelen welk merk of wat voor stijl zij leuk vindt. Weet je echt niet wat ze nou leuk vindt? Dan zijn horloges van Rosefield wel aan te raden. Deze zijn heel stijlvol en strak. Je hebt ze in allerlei kleuren en soorten, rond klokje of vierkant klokje, echt heel erg leuk en sowieso een goed cadeau voor je schatje!

#3. Knuffelen met Alpaca’s 
Dit is pas een origineel cadeau; knuffelen met Alpaca’s! Ik wil dit zelf nog steeds heel graag doen. Alpaca’s zijn van die leuke Lama-achtige, wollige beestjes met zo’n onweerstaanbaar gezichtje. Je kunt bijvoorbeeld bij Alpaca boerderij een tea time boeken. Dan kun je je vrouwtje verwennen door haar met de Alpaca’s te laten genieten met een kopje thee. Really, hoe leuk is dit cadeau?

#4. Een mooi sieraad
Ja deze kan niet in het rijtje ontbreken; een leuk sieraad. Denk aan een ring, oorbellen of een leuke ketting. Opzich maakt dit niet veel uit. De meeste vrouwen vinden sieraden altijd wel leuk. Bijvoorbeeld Pandora heeft hele mooie sieraden. Ze hebben een hele mooie rose gold serie met zirkonia’s, in ringen, oorbellen of kettingen, daar maak je elke vrouw blij mee. Maar wil je het iets goedkoper doen dan kun je van Anna+Nina ook hele leuke sieraden scoren. Ook zij hebben een uitgebreid assortiment; goud-plated, zilver-plated of 14k goud. 

#5. Een weekendje weg
Ook zo’n geweldig cadeau om te geven is een weekendje weg of een stedentrip. Is je budget niet zo groot dan is een weekendje weg in een leuk hotel al een heel leuk idee. Op vakantieveilingen heb je vaak leuke hotels, soms zelf mooie suites. Je moet wel geluk hebben met een mooi bod, maar anders is er nog genoeg keus. Heb je een wat breder budget dan is een stedentrip in een mooie Europese stad ook zeker een aanrader. Een weekend Valencia of Lissabon bijvoorbeeld. Verwen je meisje ! Ze verdient het ;).

Zul jij één van deze cadeau’s aan jouw geliefde geven? Laat het mij weten ! Hopelijk heb ik je een paar leuke tips kunnen geven en zul je een leuke kerst vieren dit jaar. Bedankt voor het lezen van mijn post. Liefs 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.