Appelsientje sinaasappelsap

Via de website van The Insiders kun je je inschrijven om mee te doen aan campagnes van bepaalde merken.
Je kunt je dan inschrijven voor een campagne en na een paar weekjes krijg je een melding of je bent uitgekozen of niet. Als je uitgekozen wordt krijg je het product ( meestal gratis ) thuis gestuurd om het thuis uit te proberen. Zo zijn er campagnes voor stofzuigers, telefoons, strijkbouten, etenswaren en noem maar op.

Ik werd uitgekozen om mee te doen met de Appelsientje campagne.
Het pakket moet je ophalen bij een uitgekozen Kiala punt.
In mijn insiderspakket zaten pakken Appelsientje sinaasappelsap, een campagnegids, onderzetters en kortingsbonnen voor gratis pak Appelsientje sinaasappelsap.

De bedoeling hiervan is dat ik zelf de sinaasappelsap probeer maar ook anderen laat proeven. Zo heb ik dus collega’s een pak gegeven om hun mening hierover te horen.
Ik moet mijn en anderen hun mening delen met de campagneblog van The insiders.

Wat is er nu zo speciaal aan deze sinaasappelsap?
Het is 100% puur sinaasappelsap zonder toegevoegde stoffen.
Omdat het puur sap is is het een heel verantwoord en gezond drankje. Maar drink het met mate, doordat het sap is en niet vers fruit krijg je de fruitsuikers sneller binnen. Verder is het een prima gezond drankje.
Inprincipe zijn alle sinaasappelsap hetzelfde. Er mag van de wet geen toevoegingen aan gedaan worden. De sap van Appelsientje in Tetra pak heeft een langere houdbaarheid, dit komt door de verhitting van het sap, ook wel pasteurisatie genoemd, hierdoor is het niet nodig om conserveermiddelen toe te voegen. En heb je in feite dus een pure sap. Al dan niet vers, maar wel 100 % van de sinaasappel.

Wist je dat een Tetra pak ook nog eens een milieuverantwoorde keuze is? Door te kiezen voor een kartonnen drankverpakking met het FSC label draag je bij tot de wereldwijde zorg voor onze bossen.

De meeste sinaasappelsappen worden gemaakt uit concentraat, zo ook Appelsientje. Het sap wordt in Braziliƫ geperst en geconcentreerd. Hiermee wordt een deel van het water uit het sap gehaald en wordt daardoor gezorgd dat de smaak en vitamines optimaal bewaard blijven.

Appelsientje werkt samen met Solidaridad in Braziliƫ met de boeren aan een duurzame fruitteelt. Dat betekent dat de sinaasappels op een verantwoorde wijze geteeld worden met aandacht voor mens en milieu.

Je leest dus dat Appelsientje er voor zorgt dat de boeren het goed hebben en dat de kwaliteit van de sinaasappels optimaal is. Geen shit sinaasappels, maar goed uitgekozen frisse sinaasappels.

Wat vond ik van de smaak?
Ik moet zeggen dat ik het een lekkere sap vind. Nu is sinaasappelsap meestal wel het lekkerst bij het ontbijt. Maar voor zo tussendoor is hij ook zeker prima te doen. Enige verschil vind ik met verse sap is dat het wat bitterder smaakt en minder zoet. Maar voor een in een pak sap vind ik de Appelsientje sap echt wel goed te doen. En de vitamine C die het bevat is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen. Een sapje zonder dat je denkt van oh jee ik mag dit eigenlijk niet want er zit rotzooi in.

Probeer ook eens deze heerlijke Appelsientje sinaasappelsap.

SOCIAL

Geef een reactie