TIP: Crispy crisps

Trek in een gezonde, lekkere en makkelijke snack?
Dan moet je deze snacks van Crispy crisps eens proberen.

Het is belangrijk om genoeg groente en fruit te eten, maar soms heb je geen fruit meer thuis liggen om mee te nemen naar je werk. Wat ik een tijdje geleden ontdekte bij de Action is echt super handig en lekker.
Een gezonde fruitsnack zoals ze het noemen. Het is eigenlijk 100% fruit zonder toevoegingen.

“De Crispy crisps worden gemaakt van vers fruit. Dit fruit wordt direct na de oogst gevriesdroogd. Hierdoor blijven de belangrijkste voedingsstoffen behouden en krijgen de crisps een crispy bite.”

Het is een gemakkelijke manier om toch je dagelijkse portie fruit binnen te krijgen en het is nog lekker ook !
Je hebt ze in verschillende smaken. Op dit moment heb ik de appel en de perzik thuis liggen, maar ze hebben sowieso ook peer en aardbei. Of er meer smaken zijn weet ik eigenlijk niet, want zoals wel meer dingen bij de Action ligt het altijd in één vak gestouwd. En ik ben niet zo iemand die dan in die hele bak gaat zitten graaien om elk dingetje te kunnen zien.

Alleen bij de aardbei zit suiker toegevoegd, die raad ik zelf dan ook af en ik vond hem ook wel een beetje zuur. De andere smaken zijn echt goed te doen. Het is eigenlijk gewoon een chipje van fruit. Echt leuk bedacht.
Ik weet de exacte prijs niet meer uit mijn hoofd, maar ik dacht dat het rond de €0,79 moet zijn. Een leuke prijs dus en makkelijk meenemen.

Ik vind dit echt een tip voor mensen die even makkelijk en snel een stuk fruit willen eten.
Een aanrader dus.. probeer ze eens, je zult misschien wel versteld staan.

♥♥

SOCIAL

2 reacties

  1. SUUS zegt:

    Jaa is echt lekker en handig =)!

  2. Marleen zegt:

    Ik zal eens kijken als we bij de action zijn 🙂

Geef een reactie